Byta cirkulationspump

Byta Cirkulationspump

Cirkulationspumpar kan vara kopplat till värmesystem, golvvärmen, vvc cirkulationspump, alltså varmvattencirkulation, cirkpumpar i värmepumpar. Ett snabbt sätt att göra ditt hem mer energieffektivt och spara pengar är att byta din cirkulationspump. Det är enkelt att byta den och det viktigaste du behöver tänka på är att stänga av strömmen och vattnet innan du börjar.
Vad sker när cirkulationspumpen börjar fungera dåligt? Om cirkulationspumpen helt enkelt slutar fungera, kommer vanligtvis värmepumpen att larma omedelbart. Men om den gradvis förlorar effektivitet och snurrar allt långsammare, kan det vara svårt att märka problemet. Detta leder oftast till cirkulationsproblem, resulterande i ojämn värmefördelning eller ökad energiförbrukning.

Vi rycker ut när du fått akuta problem med vattenläckage, när varmvattenberedaren gått sönder eller när värmepumpen slutat värma ditt hem. Vi hjälper Dig utan krångel med all typ av VVS och med enkelhet dygnet runt. Kontakta oss på 08-414 00 550. Alla våra nyinstallationer, reparationer och servicearbeten sker enligt branschregler och vi är försäkrade genom Trygg Hansa. Det gör att du kan sova lugnt på natten när du anlitar oss för dina rörarbeten.

Självklart är våra rörmokare certifierade, med flera tilläggsutbildningar och certifikat.

Låt en professionell rörmokare ta hand om arbetet åt dig och få jobbet gjort på ett säkert, effektivt och professionellt sätt!

Certifikat:
Säkervatten
BBR – Byggbransch Regler
Branschcertifikat inom VVS (VVS-branschens yrkesnämnd)
Heta arbeten
ATA Dricksvattenhygien

Kontakta en behörig VVS montör när du vill byta cirkulationspump

Det är cirkulationspumpen som transporterar det varma vattnet till radiatorer och vattenburna golvvärmeslingor. Utan cirkulationspump – ingen värme!
De allra flesta bostäder har en eller två cirkulationspumpar – en för värme och en för bruksvatten:
• Cirkulationspumpen för bruksvatten ser till att du snabbt får varmvatten i vattenkranar och blandare, så att du slipper vänta så länge på varmvattnet när du ska ta en dusch.
• Cirkulationspumpen för värme pumpar runt vattnet till radiatorer och golvvärmesystem.

 

byta cirkulationspump
byta cirkulationspump
cirkulationspump

Prisförslag

För övriga frågor eller funderingar, kontakta oss gärna på mail på info@vvskvalitet.se. Vi utför jourarbeten från 08-23 varje dag. Vår jourlinje når du på 08-414 00 550.

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret, så kommer en av våra certifierade VVS-montörer kontakta dig.

14 + 6 =