Byta eller reparera trädgårdskran/Vattenutkastare

En trädgårdskran, eller vattenutkastare som det egentligen heter, slits ofta hårt på somrarna när barnens vattenpistoler ska fyllas eller när vattenspridaren ska se till att dina pelargoner spirar. Det är vanligt att vattenutkastaren börjar läcka när den blir äldre, och som alla läckande kranar behöver man få stopp på läckaget innan vattenkostnaderna skenar.

Vattenutkastare kan ofta repareras genom att byta insats, men ibland behöver man byta hela enheten. Ett byte av vattenutkastaren är inte särskilt komplicerat eller dyrt, och våra certifierade rörmokare hjälper er givetvis både med reparation eller byte om det skulle behövas.

Vi utför byte, installation och reparation av vattenutkastare i hela Stockholmsområdet.
Alla våra nyinstallationer, reparationer och servicearbeten sker enligt branschregler och vi är försäkrade genom Trygg Hansa. Det gör att du kan sova lugnt på natten när du anlitar oss för dina rörarbeten. Självklart är våra rörmokare certifierade, med flera tilläggsutbildningar och certifikat.

Certifikat:
Säkervatten
BBR – Byggbransch Regler
Branschcertifikat inom VVS (VVS-branschens yrkesnämnd)
Heta arbeten
ATA Dricksvattenhygien

Trädgårdskranar behöver kunna hantera lite tuffare förhållanden, såsom frost, särskilt när vintern närmar sig och minusgraderna blir vanliga. FM Matssons trädgårdskranar är utformade för att vara självdränerande, vilket gör dem frosttåliga även om trädgårdsslangen glöms kvar kopplad under vintern. Även om detta är fallet, är det alltid en rekommendation att demontera slang och koppling när det finns risk för frost.

Här är några funktioner och egenskaper hos FM Matssons trädgårdskranar: Passar för väggtjocklekar upp till 400 mm. Självdränerande, vilket gör dem frosttåliga. Levereras med en nyckel för enkel användning. Utrustad med en typgodkänd backventil för att förhindra återflöde. Kan kapas för att anpassas till olika väggtjocklekar. Levereras med en väggbricka med dimensioner: höjd 106 mm, bredd 66 mm, med skruvhål diagonalt placerade.

Med dessa egenskaper är FM Matssons trädgårdskranar ett pålitligt val för att säkerställa tillgången på vatten i trädgården, även under de tuffaste väderförhållandena.

ERBJUDANDE (Gäller till 31/6)

Vattenutkastare FM Mattsson Trädgårdskran
400 mm

Installerat & Klart
2980:- (ink moms efter ROT)
Kampanjpris: 2790:-

Vattenutkastare två kranar

Vattenutkastare FM Mattsson med två kranar
400 mm

Installerat & Klart
5670:- (ink moms efter ROT

Prisförslag

För övriga frågor eller funderingar, kontakta oss gärna på mail på info@vvskvalitet.se. Vi utför jourarbeten från 08-23 varje dag. Vår jourlinje når du på 08-414 00 550.

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret, så kommer en av våra certifierade VVS-montörer kontakta dig.

1 + 2 =