Byta tvättställ och handfat

Om du har köpt ett eget tvättställ eller handfat och behöver hjälp med installationen, så hjälper självklart våra certifierade och erfarna rörmokare dig med monteringen.

Vi åker bland annat till Täby, Sollentuna, Upplands Väsby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Nacka, Vallentuna, Älvsjö, Huddinge, Saltsjöbaden och Enskede.
Alla våra nyinstallationer, reparationer och servicearbeten sker enligt branschregler och vi är försäkrade genom Trygg Hansa. Det gör att du kan sova lugnt på natten när du anlitar oss för dina rörarbeten.

Självklart är våra rörmokare certifierade, med flera tilläggsutbildningar och certifikat.

Certifikat:
Säkervatten
BBR – Byggbransch Regler
Branschcertifikat inom VVS (VVS-branschens yrkesnämnd)
Heta arbeten
ATA Dricksvattenhygien

Vi erbjuder professionell installation eller byte av dina nya VVS-produkter så som handfat/kommod. Med vår trygga och pålitliga service kan du känna dig säker på att din VVS-installation kommer att vara komplett och fungera som den ska. Lita på oss för en smidig och bekväm installation av  handfat/kommod med VVS-Kvalitet i Stockholm. Vi hjälper dig att byta ut ditt befintliga handfat eller installera ett nytt.

Prisförslag

För övriga frågor eller funderingar, kontakta oss gärna på mail på info@vvskvalitet.se. Vi utför jourarbeten från 08-23 varje dag. Vår jourlinje når du på 08-414 00 550.

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret, så kommer en av våra certifierade VVS-montörer kontakta dig.

14 + 12 =