VI LETAR EFTER

VVS montör

Vem är vi?

VVS-Kvalitet Stockholm är din lokala rörmokare i hela Stockholmsområdet. Varje dag utför vi uppdrag såsom nyinstallation, service eller reparation av varmvattenberedare, blandare eller värmepumpar. Vi byter trasiga toalettstolar, värmesystem, vattenutkastare/trädgårdskran, golvvärme och mycket annat.

Vi har också specialiserat oss på rörarbete när du renoverar badrummet, köket eller tvättstugan, och kan hjälpa dig med allt från installation av vattenburen golvvärme, blandare, tvättmaskin eller diskmaskin.

Vi är verksamma runt om i Storstockholm och Stockholms innerstad. .

Är du en noggrann och självgående VVS-montör med fokus på kundens behov? Just nu befinner vi oss i en fas av tillväxt och söker därför efter nya medarbetare till vårt familjära företag. Vi är kända för att alltid sträva efter det extra, och vi sätter stort värde i att skapa en trivsam arbetsmiljö för alla.

Vilka fördelar kan du förvänta dig hos oss? Hos oss kan du förvänta dig en mångsidig arbetsvardag som spänner från mindre servicejobb till större entreprenader. Vi lägger stor vikt vid att skapa en positiv arbetsmiljö där varje individ trivs. Vår sammanhållna och entusiastiska arbetsgrupp fungerar som en familj, och vi arbetar tillsammans för att uppnå gemensamma mål. Utvecklingsmöjligheterna inom företaget är omfattande; din personlighet och vilja att lära är betydligt viktigare än att ha lång erfarenhet. Vi inkluderar förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagspension.

Vilka egenskaper letar vi efter? Vi letar efter en certifierad VVS-montör med minst B-körkort. En stark kommunikationsförmåga på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift, är viktigt. Vi önskar en individ som tar ansvar för sina uppgifter och känner ägandeskap över dem. Att vara serviceinriktad och sträva efter det lilla extra för att tillfredsställa kundernas behov är avgörande för oss. Vi uppskattar en nyfiken inställning gentemot att lära nytt och ser utmaningar som möjligheter att växa.
Skicka ansökan till: info@vvskvalitet.se har du frågor om tjänsten kontakta Michel 08-414 00 550

Placeringsort

Vi arbetar i hela Stockholm med omnejd.

Start/varaktighet

Start enligt ö.k. med varaktighet tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Omfattning

Heltid med månadslön.

Certifikat:
Säkervatten
BBR – Byggbransch Regler
Branschcertifikat inom VVS (VVS-branschens yrkesnämnd)
Heta arbeten
ATA Dricksvattenhygien

Vårt miljöarbete

Vi är måna om vårt gemensamma jordklot, och för oss är det viktigt att arbeta hållbart. Redan från start har miljöarbete genomsyrat vår verksamhet och vi återvinner allt spillmaterial.

När du har problem med vattenläckage, försöker vi i första hand att reparera den trasiga delen. Ofta kan en läckande toalettstol åtgärdas med en ny flottör eller packning – det finns oftast ingen anledning att byta hela delen. Vi ställer krav på att våra leverantörer också arbetar hållbart och vi köper i första hand VVS-materiel som producerats i Sverige eller Europa för att minska transporternas belastning på miljön.

Våra leverantörer
Lundagrossisten
Dahl
Ahlsell

Tryggt & säkert

Våra rörmokare i Stockholm ser till att lösa problemen som vi ställs inför på kort tid med långvariga resultat, med garanterad nöjdhet.

Bra priser

Vårt namn i branschen kännetecknas med ärliga priser och stora leenden.

Snabbt på plats

Vi ser till att vara på plats så fort som möjligt för att ta hand om problemen så snabbt som möjligt.

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

10 + 13 =