Om Oss

Vem är vi?

VVS-Kvalitet Stockholm är din lokala rörmokare i hela Stockholmsområdet. Varje dag utför vi uppdrag såsom nyinstallation, service eller reparation av varmvattenberedare, blandare eller värmepumpar. Vi byter trasiga toalettstolar, värmesystem, vattenutkastare/trädgårdskran, golvvärme och mycket annat.

Vi har också specialiserat oss på rörarbete när du renoverar badrummet, köket eller tvättstugan, och kan hjälpa dig med allt från installation av vattenburen golvvärme, blandare, tvättmaskin eller diskmaskin.

Vi är verksamma runt om i Storstockholm och Stockholms innerstad. Självklart hjälper vi dig med ROT-avdrag och lämnar garanti på vårt arbete.

På kartan nedan ser du vårt upptagningsområde.

Vi åker bland annat till Täby, Sollentuna, Upplands Väsby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Nacka, Vallentuna, Älvsjö, Huddinge, Saltsjöbaden och Enskede.
Alla våra nyinstallationer, reparationer och servicearbeten sker enligt branschregler och vi är försäkrade genom Trygg Hansa. Det gör att du kan sova lugnt på natten när du anlitar oss för dina rörarbeten.

Självklart är våra rörmokare certifierade, med flera tilläggsutbildningar och certifikat.

Certifikat:
Säkervatten
BBR – Byggbransch Regler
Branschcertifikat inom VVS (VVS-branschens yrkesnämnd)
Heta arbeten
ATA Dricksvattenhygien

Vårt miljöarbete

Vi är måna om vårt gemensamma jordklot, och för oss är det viktigt att arbeta hållbart. Redan från start har miljöarbete genomsyrat vår verksamhet och vi återvinner allt spillmaterial.

När du har problem med vattenläckage, försöker vi i första hand att reparera den trasiga delen. Ofta kan en läckande toalettstol åtgärdas med en ny flottör eller packning – det finns oftast ingen anledning att byta hela delen. Vi ställer krav på att våra leverantörer också arbetar hållbart och vi köper i första hand VVS-materiel som producerats i Sverige eller Europa för att minska transporternas belastning på miljön.

Våra leverantörer
Lundagrossisten
Dahl
Ahlsell

Tryggt & säkert

Våra rörmokare i Stockholm ser till att lösa problemen som vi ställs inför på kort tid med långvariga resultat, med garanterad nöjdhet.

Bra priser

Vårt namn i branschen kännetecknas med ärliga priser och stora leenden.

Snabbt på plats

Vi ser till att vara på plats så fort som möjligt för att ta hand om problemen så snabbt som möjligt.

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

6 + 8 =