Element och golvvärme

Vi byter, installerar och reparerar element i hela Stockholm.
Har du ett vattenburet element som läcker eller inte vill bli ordentligt varmt? Vi felsöker och reparerar trasiga radiatorer och termostater. Ofta kan det räcka med att byta insats, termostatventil eller returventil, men oavsett vilket fel du har så hjälper vi dig att få ordning på värmen igen.

Vattenburen golvvärme

Våra certifierade rörmokare är experter på vattenburen golvvärme och hjälper dig gärna med din installation. Allt från val av system till planering och färdig installation. Har du problem med din befintliga vattenburna golvvärme? Vi börjar med att felsöka och byter de delar som behövs för att du ska få ett varmt golv igen.

Vi åker bland annat till Täby, Sollentuna, Upplands Väsby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Nacka, Vallentuna, Älvsjö, Huddinge, Saltsjöbaden och Enskede.
Alla våra nyinstallationer, reparationer och servicearbeten sker enligt branschregler och vi är försäkrade genom Trygg Hansa. Det gör att du kan sova lugnt på natten när du anlitar oss för dina rörarbeten.

Självklart är våra rörmokare certifierade, med flera tilläggsutbildningar och certifikat.

Certifikat:
Säkervatten
BBR – Byggbransch Regler
Branschcertifikat inom VVS (VVS-branschens yrkesnämnd)
Heta arbeten
ATA Dricksvattenhygien

Prisförslag

För övriga frågor eller funderingar, kontakta oss gärna på mail på info@vvskvalitet.se. Vi utför jourarbeten från 08-23 varje dag. Vår jourlinje når du på 08-414 00 550.

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret, så kommer en av våra certifierade VVS-montörer kontakta dig.

10 + 13 =