Värmepumpar

Vi är specialister på nyinstallationer, reparationer & service av alla sorters värmepumpar.
värmepump

Vi på VVS-Kvalitet Stockholm har lång erfarenhet av värmepumpar. Vi är specialister på nyinstallationer, reparationer & service av alla sorters värmepumpar. Vi installerar din värmepump och hjälper dig med service och underhåll. Vi servar och underhåller alla sorters värmepumpar från alla de stora tillverkarna. Det spelar ingen roll om du har bergvärme, frånluft, eller luft-vatten. Vi på VVS Kvalite är stolta över att vara din pålitliga partner när det gäller värmepumpar och energieffektiva lösningar. Vi erbjuder inte bara produkter av högsta kvalitet, utan även den expertis och kundservice som du förtjänar. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lösning på ditt problem. Alla våra nyinstallationer, reparationer och servicearbeten sker enligt branschregler och vi är försäkrade genom Trygg Hansa. Det gör att du kan sova lugnt på natten när du anlitar oss för dina rörarbeten. 

Självklart är våra rörmokare certifierade, med flera tilläggsutbildningar och certifikat.

Certifikat:
Säkervatten
BBR – Byggbransch Regler
Branschcertifikat inom VVS (VVS-branschens yrkesnämnd)
Heta arbeten
ATA Dricksvattenhygien

värmepump

För att säkerställa att ett expansionskärl fungerar korrekt och förhindra eventuella problem, krävs regelbundet underhåll som vi på VVS Kvalitet utför.Ett välunderhållet expansionskärl är avgörande för att bibehålla säkerhet och effektivitet i vätske- och gasystem och för att förlänga dess livslängd. Regelbundet underhåll och inspektion är nyckeln till att säkerställa att expansionskärlet fungerar som det ska.

värmepump

Vad sker när cirkulationspumpen börjar fungera dåligt? Om cirkulationspumpen helt enkelt slutar fungera, kommer vanligtvis värmepumpen att larma omedelbart. Men om den gradvis förlorar effektivitet och snurrar allt långsammare, kan det vara svårt att märka problemet. Detta leder oftast till cirkulationsproblem, resulterande i ojämn värmefördelning eller ökad energiförbrukning.

Prisförslag

För övriga frågor eller funderingar, kontakta oss gärna på mail på info@vvskvalitet.se. Vi utför jourarbeten från 08-23 varje dag. Vår jourlinje når du på 08-414 00 550.

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret, så kommer en av våra certifierade VVS-montörer kontakta dig.

11 + 4 =