Lokal rörmokare i Sollentuna

Allt ifrån VVS jour eller akut hjälp till nya installationer
Rörmokare Sollentuna

Vi är certifierad rörmokare i Sollentuna, Stockholms län och utför arbeten enligt gällande branschens regelverk. Vi jobbar med akuta fall och VVS jour. Vatten olyckan kan komma när som helst och vi finns här för dig. Vi åtgärdar er vattenläcka och inget VVS arbete är varken för liten eller stor. Vi installerar och reparerar allt ifrån er vattenblandare, vattenkran, toalettstol, vattenutkastare till varmvattenberedare. Vi har lång erfarenhet av både små och stora uppdrag och utför VVS-arbeten både åt privatpersoner och företag.

Vi är din lokala rörmokare i Sollentuna men utför även arbeten på närliggande områden så som: Täby, Upplands Väsby, Åkersberga, Solna, Danderyd, Vallentuna, Nacka, Älvsjö, Saltsjöbaden, Huddinge och Enskede.
Alla arbeten sker enligt branschregler och vi är försäkrade genom Trygg Hansa. Hos oss är du i trygga händer när det gäller rörmokeri och VVS.

Självklart är vi certifierade rörmokare, med flera tilläggsutbildningar och certifikat:
Säkervatten
BBR – Byggbransch Regler
Branschcertifikat inom VVS (VVS-branschens yrkesnämnd)
Heta arbeten
ATA Dricksvattenhygien

Prisförslag

För övriga frågor eller funderingar, kontakta oss gärna på mail på info@vvskvalitet.se. Vi utför jourarbeten från 08-23 varje dag. Vår jourlinje når du på 08-414 00 550.

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret, så kommer en av våra certifierade VVS-montörer kontakta dig.

2 + 5 =