Stamspolning

stamspolning

Stamspolning innebär att stammar, stickledningar mot stammar samt avluftning rengörs inifrån. Normalt spolar man från kök, badrum och toalett. Har du problem med att vattnet inte rinner ner ordentligt, bubblar det när du spolar i handfat och toalett eller luktar det illa? Då kan det vara värt att spola rent innan det blir stopp i avloppet Har det redan blivit stopp hjälper vi dig naturligtvis med det och löser stoppet!

Vår sammarbetspartner Svenska Spoltjänst använder en metod som tillåter högre tryck vid stamspolningen än normalt. Trycket är mellan 50 och 450 bar beroende på stammarnas kondition och beläggningsgrad. Vid stamspolning används alltid hetvatten. Ett uppdrag består vanligtvis av:

Självklart är våra rörmokare certifierade, med flera tilläggsutbildningar och certifikat.
Ring Ali på Svenska Spoltjänst08-508 65 508 så kommer dom till dig så snart dom kan – oftast inom en timme.

Låt en professionell rörmokare ta hand om arbetet åt dig och få jobbet gjort på ett säkert, effektivt och professionellt sätt!

Certifikat:
Säkervatten
BBR – Byggbransch Regler
Branschcertifikat inom VVS (VVS-branschens yrkesnämnd)
Heta arbeten
ATA Dricksvattenhygien

Kontakta en behörig VVS montör i Märsta som du kan lita på

VVS montörer är ett viktigt yrke för många som bor eller jobbar i Märsta. Att hitta en rörmokare som har den kompetens du behöver och som passar din budget kan vara svårt. VVS Kvalitet har länge haft en stor närvaro i Märsta och är ett välrenommerat företag som erbjuder tjänster som rörservice, rördragning och installation av VA-system. Vi erbjuder också konsulttjänster för att hjälpa sina kunder att lösa problem med deras röranläggningar eller renoveringar.

VVS Kvalitet har utmärkt service, högkvalitativa produkter och konkurrenskraftiga priser, vilket gör oss till ett utmärkt val för den som behöver en rörmontör. Våra professionella tekniker är kunniga och skickliga och har många års erfarenhet av rördragning och VA-system. Med deras kompetens och dedikerade service kan du känna dig trygg i att dina projekt blir utförda på ett korrekt sätt och inom de angivna tidsramarna.

Vad gäller produkter så har vi ett brett utbud av de senaste tekniker och material som används inom rörbranschen, bland annat tryckrör, kopparrör och PVC-rör. De har även ett stort utbud av kvalitetstillbehör som ventiler, vattenmätare och rörmaterial för att säkerställa att alla dina projekt blir tillfredsställande. Om du letar efter en rörmokare i Märsta som är pålitlig och professionell, så kan VVS Kvalitet ge dig den bästa servicen. Med våra utmärkta tjänster och produkter kan du vara säker på att alla dina projekt kommer att slutföras med den bästa kvaliteten inom rimliga tidsspann.

Låt VVS Kvalitet hjälpa dig att lösa dina rörmässiga problem och ge dig den bästa servicen som finns. Du kan vara säker på att du får vad du betalar för, med kvalitetsprodukter som kommer att förbättra din upplevelse av dina rörprojekt. Med vår hjälp kan du lita på att alla dina projekt blir utförda snabbt och effektivt, och med bästa möjliga resultat.

Prisförslag

För övriga frågor eller funderingar, kontakta oss gärna på mail på info@vvskvalitet.se. Vi utför jourarbeten från 08-23 varje dag. Vår jourlinje når du på 08-414 00 550.

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret, så kommer en av våra certifierade VVS-montörer kontakta dig.

1 + 12 =