Rörmokare Sollentuna

Rörmokare Sollentuna

Våra certifierade rörmokare i Sollentuna utför alla arbeten enligt gällande regelverk. Vi har lång erfarenhet av både små och stora uppdrag och utför VVS-projekt både åt privatpersoner och företag. Vi reparerar, installerar och monterar det mesta inom rörmokeri. Vi har även VVS-jour om ni har fått akuta problem.

Alla våra nyinstallationer, reparationer och servicearbeten sker enligt branschregler och vi är försäkrade genom Trygg Hansa. Det gör att du kan sova lugnt på natten när du anlitar oss för dina rörarbeten.

Självklart är våra rörmokare certifierade, med flera tilläggsutbildningar och certifikat.

Låt en professionell rörmokare ta hand om arbetet åt dig och få jobbet gjort på ett säkert, effektivt och professionellt sätt!

Certifikat:
Säkervatten
BBR – Byggbransch Regler
Branschcertifikat inom VVS (VVS-branschens yrkesnämnd)
Heta arbeten
ATA Dricksvattenhygien

Kontakta en behörig rörmokare i Sollentuna som du kan lita på

En rörmokare i Sollentuna är en hantverkare som utför arbete inom vatten- och avloppsinstallationer. Alla hus som har ett fungerande vattensystem behöver en rörmokare för att installera, reparera och underhålla systemet. Rörmokare kan också hjälpa till med att installera nya rör för uppvärmning, luftkonditionering eller vattenhantering i en bostad eller byggnad.

Rörmokare har kunskap om hur man kopplar olika typer av rör, och de kan även hjälpa till med att ta bort gammalt eller skadat rör. Förutom att installera nya rör, kan en rörmokare installera nya armaturer och varmvattenberedare, läckagesökningar och andra reparationer som behövs för att hålla systemet i gott skick. En rörmokare kan också hjälpa till med att ta bort gamla vattenledningar eller avloppssystem som inte längre är lämpliga eller säkra. En rörmokare är också viktig för att säkerställa att systemet fungerar effektivt, speciellt under vinterhalvåret då det finns stor risk för frystrisker. Rörmokare kan också hjälpa till att eliminera fuktproblem genom att installera avloppssystem som är mer lämpliga för klimatet. På så sätt kan de skydda bostäder eller byggnader mot skador som orsakas av fukt.

En rörmokare kan också hjälpa till att installera olika typer av vattensystem, såsom kranar, duschar och badkar. De kan även hjälpa till med att installera rör som krävs för att värma eller kyla en byggnad. Genom att anlita professionella och erfarna rörmokare kan hem- eller fastighetsägare säkerställa att deras system fungerar optimalt och att de inte löper risk för skador eller haverier. Rörmokare kan också hjälpa till med att ta bort eventuella blockeringar från vatten- och avloppssystem, vilket är en annan viktig service som erbjuds

Prisförslag

För övriga frågor eller funderingar, kontakta oss gärna på mail på info@vvskvalitet.se. Vi utför jourarbeten från 08-23 varje dag. Vår jourlinje når du på 08-414 00 550.

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret, så kommer en av våra certifierade VVS-montörer kontakta dig.

3 + 15 =