VVS Vallentuna

VVS Vallentuna

VVS Vallentuna. Kvalitet är det viktigaste för oss. Vi arbetar snabbt & effektivt, och är alltid noga med att ha bra och tydlig kommunikation med våra kunder. Vi utför alla typer av VVS-arbeten och har mycket duktiga likväl som kompetenta rörmokare. Vi erbjuder alla tjänster inom VVS och våra rörmokare finns altid tillgängliga i Vallentuna. Vi har bred kunskap inom VVS och har stort fokus på att du ska bli nöjd när du använder dig av våra tjänster. Vi gör allt från mindre rörarbeten hos privatpersoner till större installationer i ny- eller ombyggnationer.

Vi rycker ut när du fått akuta problem med vattenläckage, när varmvattenberedaren gått sönder eller när värmepumpen slutat värma ditt hem. Vi hjälper Dig utan krångel med all typ av VVS och med enkelhet dygnet runt. Kontakta oss på 08-414 00 550. Alla våra nyinstallationer, reparationer och servicearbeten sker enligt branschregler och vi är försäkrade genom Trygg Hansa. Det gör att du kan sova lugnt på natten när du anlitar oss för dina rörarbeten.

Självklart är våra rörmokare certifierade, med flera tilläggsutbildningar och certifikat.

Låt en professionell rörmokare ta hand om arbetet åt dig och få jobbet gjort på ett säkert, effektivt och professionellt sätt!

Certifikat:
Säkervatten
BBR – Byggbransch Regler
Branschcertifikat inom VVS (VVS-branschens yrkesnämnd)
Heta arbeten
ATA Dricksvattenhygien

Kontakta en behörig VVS montör i Vallentuna som du kan lita på

VVS montörer är ett viktigt yrke för många som bor eller jobbar i Vallentuna. Att hitta en rörmokare som har den kompetens du behöver och som passar din budget kan vara svårt. VVS Kvalitet har länge haft en stor närvaro i Vallentuna och är ett välrenommerat företag som erbjuder tjänster som rörservice, rördragning och installation av VA-system. Vi erbjuder också konsulttjänster för att hjälpa sina kunder att lösa problem med deras röranläggningar eller renoveringar.

VVS Kvalitet har utmärkt service, högkvalitativa produkter och konkurrenskraftiga priser, vilket gör oss till ett utmärkt val för den som behöver en rörmontör. Våra professionella tekniker är kunniga och skickliga och har många års erfarenhet av rördragning och VA-system. Med deras kompetens och dedikerade service kan du känna dig trygg i att dina projekt blir utförda på ett korrekt sätt och inom de angivna tidsramarna.

Vad gäller produkter så har vi ett brett utbud av de senaste tekniker och material som används inom rörbranschen, bland annat tryckrör, kopparrör och PVC-rör. De har även ett stort utbud av kvalitetstillbehör som ventiler, vattenmätare och rörmaterial för att säkerställa att alla dina projekt blir tillfredsställande. Om du letar efter en rörmokare i Vallentuna som är pålitlig och professionell, så kan VVS Kvalitet ge dig den bästa servicen. Med våra utmärkta tjänster och produkter kan du vara säker på att alla dina projekt kommer att slutföras med den bästa kvaliteten inom rimliga tidsspann.

Låt VVS Kvalitet hjälpa dig att lösa dina rörmässiga problem och ge dig den bästa servicen som finns. Du kan vara säker på att du får vad du betalar för, med kvalitetsprodukter som kommer att förbättra din upplevelse av dina rörprojekt. Med vår hjälp kan du lita på att alla dina projekt blir utförda snabbt och effektivt, och med bästa möjliga resultat.

Prisförslag

För övriga frågor eller funderingar, kontakta oss gärna på mail på info@vvskvalitet.se. Vi utför jourarbeten från 08-23 varje dag. Vår jourlinje når du på 08-414 00 550.

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret, så kommer en av våra certifierade VVS-montörer kontakta dig.

1 + 13 =